Trengo introduceert flexibele prijzen

  • Lees tijd
  • May 1, 2019
  • In Nieuws

Vanaf de tweede helft van januari 2019 introduceert Trengo flexibele prijzen. Kanalen worden gratis en je betaalt voortaan alleen nog voor gebruikers. De afgelopen jaren is Trengo enorm uitgebreid met nieuwe functies en mogelijkheden. Ons nieuwe prijsmodel is daarom aantrekkelijker, inzichtelijker en flexibeler!

Wat betekent dit voor jou

Zodra ons prijsmodel live is, kan je eenvoudig en altijd je pakket uitbreiden of downgraden. Daarnaast gaan functionaliteiten de hoofdrol spelen in ons nieuwe prijsmodel. Kies vanaf januari eenvoudig voor het pakket dat het beste aansluit bij jullie wensen, met de juiste functies en het juiste aantal gebruikers en kanalen.

 Als je in januari nog geen keuze hebt gemaakt, is dat geen probleem. Je hebt als bestaande klant een half jaar de tijd om alsnog een keuze te maken.

Schaalbare prijzen en korting

Binnen ons nieuwe prijsmodel kan je nu zelfs kiezen uit vier verschillende pakketten:

Ieder pakket heeft zijn eigen set aan functionaliteiten. Een uitgebreid overzicht van al deze functies vind je terug op onze nieuwe functie-pagina.

Korting

Bestaande en nieuwe klanten kunnen nu ook gebruik maken van korting op de abonnementsprijs, die zelfs kan oplopen tot 38 procent! Kies voor een jaarabonnement en je ziet de korting die je krijgt op de nieuwe prijzen-pagina. Ga je daarnaast gebruik maken van meer dan 15 gebruikers binnen pakket Scale of Enterprise? Neem dan contact op over staffelkortingen.

Wanneer

Het nieuwe prijsmodel gaat halverwege januari 2019 live. Als bestaande klant krijg jij van ons ruim een half jaar de tijd om de mogelijkheden en kortingen te bekijken. Je hebt dus voldoende tijd om dit te bespreken binnen je team en/of bedrijf. Ga je direct voor de korting of het uitbreiding van je bestaande pakket, dan kies je uiteraard voor ons nieuwe prijsmodel.

Heb je vragen naar aanleiding van de flexibele prijzen? Benader ons dan via een kanaal dat jouw voorkeur heeft!

Over Trengo

Trengo bied bedrijven een innovatieve team-inbox waarmee klanten via communicatie(kanalen) kunnen communiceren met hun klanten via één overzichtelijke inbox.

Innovatie voor bedrijven in communicatie


Laat ons je bedrijf innoveren