Werken op afstand
August 28, 2020

Trengo lanceert remote communication workplace voor bedrijven

Luuk
Luuk Vreeburg

Nederlandse startup Trengo lanceert een remote communication workplace. Dankzij deze vernieuwende tool kunnen bedrijven gemakkelijk zowel intern als extern communiceren op één plek, terwijl werknemers op afstand werken. En dat is, zeker gezien de huidige situatie, van groot belang. Zo helpt Trengo bedrijven slimmer en efficiënter om te gaan met communicatie.

remote communication workplace

Communicatie op de juiste plek

Trengo is een team inbox waaraan je al je communicatiekanalen kunt koppelen. In de inbox is het mogelijk om interne discussies te voeren onder inkomende berichten. Wanneer er een bericht binnenkomt van een klant kunnen collega’s elkaar taggen en intern chatten – zonder dat de klant iets doorheeft.

Dankzij deze functionaliteit vindt elke vorm van communicatie plaats op de juiste plek. Daarnaast is alle communicatie, inclusief interne discussies, altijd terug te vinden in de inbox. Dit is een functionaliteit die veel andere inboxen vaak missen.

Omnichannel klant communicatie

Communicatie vindt tegenwoordig natuurlijk op meer kanalen dan ooit plaats. Consumenten gebruiken talloze verschillende kanalen. Denk aan telefonie en e-mail, maar ook Facebook Messenger en WhatsApp. Om aan de wensen van de klant te voldoen, dien je zelf ook bereikbaar te zijn via al deze kanalen. Daarom zijn alle communicatiekanalen gemakkelijk te koppelen aan de communication workplace van Trengo.

Berichten van kanalen zoals e-mail, WhatsApp, Facebook Messenger, website chat, telefonie, SMS en meer kunnen allemaal beantwoord worden met je team vanuit één overzichtelijke inbox.

Interne conversaties met team chat

Niet alle gesprekken die je voert zijn voor externe communicatie. Daarom beschikt de remote communication workplace van Trengo ook over een eigen team chat. Dankzij deze functionaliteit kan je intern communiceren in groepen en 1-op-1 met je collega’s.

En dit alles met 1 klik op de knop in dezelfde inbox.

Slimmer werken wordt steeds belangrijker

De wereld verandert momenteel razendsnel. Elke dag op kantoor werken is al lang niet meer vanzelfsprekend. De digitale transitie neemt een sprong voorwaarts en als bedrijf is het belangrijk om je op de juiste manier aan te passen.

Tijdens de periode van thuiswerken hebben wij bij Trengo één ding gemerkt. Het product dat wij ontwikkelen lost een groot probleem op voor veel bedrijven. Daarom zijn wij vastberaden om, samen met Nederland, ons product voor gemakkelijke en dagelijkse communicatie tot een succes te maken.

De remote communication workplace van Trengo zorgt ervoor dat ieder bedrijf efficiënt kan communiceren, ongeacht de werkplek van de medewerkers.

Ben jij klaar voor een volgende stap in jouw teamcommunicatie? Probeer Trengo gratis en ervaar hoe gemakkelijk onze remote communication workplace werkt.

Deel dit artikel van Luuk 🚀

Tags

Andere interessante artikelen

stop using email

Waarom bedrijven niet moeten stoppen met het gebruiken van e-mail

Ik kom steeds vaker artikelen tegen waarin wordt beweerd dat e-mail niet meer is…

Lees verder
chatbots gebruiken om blije klanten te genereren

Hoe onze sales & customer success teams chatbots gebruiken

In 2020 werken er al veel moderne sales teams met een extra teamlid: de chatbot. Dat geldt ook…

Lees verder
Zo gebruik je één email account met meerdere personen

Zo gebruik je één email account met meerdere personen

Teams kunnen één email account met meerdere personen gebruiken door een email adres te koppelen aan…

Lees verder

Blijf up to date

Ontvang maandelijks geweldige content in je inbox. Geen spam.
Alleen geweldige content, we delen niet je gegevens met derden.