Cookie Preferences
close
News
Reading time icon
10
min read
February 2, 2021
Feb 2, 2021

Ontdek Trengo's Team Chat

Patrick Meutzner
Written by
Patrick

Vandaag introduceren we Trengo's Team Chat: een gloednieuwe feature waarmee teams met één muisklik kunnen schakelen tussen gesprekken met hun klanten en gesprekken met hun team.

Waarom Team Chat? Waarom nu?

Bij Trengo is het onze missie bedrijven te helpen om de baas te worden over hun communicatie. We doen dit door de belangrijkste tools samen te brengen in één inbox. Zo kunnen teams zich focussen op wat er echt toe doet: het gesprek met de klant.

Trengo is begonnen als tool voor het stroomlijnen van klantcommunicatie. We zien nu dat veel van onze klanten hun communicatie met klanten onder controle hebben, maar een andere tool nodig hebben voor de communicatie met hun teams. Elke keer als ze heen en weer moeten klikken tussen deze tools verliezen ze weer even hun concentratie. Zeker nu veel teams op afstand werken, vonden we het tijd om met een oplossing te komen.

Om het voor bedrijven mogelijk te maken om alle communicatie vanuit één plek te managen, introduceren we vandaag Team Chat.

https://youtu.be/jBjHl5_iskw

Vind je focus terug

Het managen van interne communicatie is een onderschatte skill. Zo worden er vaak meerdere communicatie tools gebruikt, meetings gepland voor de kleinste beslissingen, oneindige e-mail threads verstuurd en gaat er veel te veel tijd aan op. Met Team Chat kunnen teams hun focus terugvinden.

Om te zorgen dat teams zo min mogelijk worden afgeleid, bestaat onze Team Chat uit uitsluitend essentiële features. We zijn van plan om alleen nieuwe features toe te voegen wanneer ze waarde toevoegen aan een verbeterde workflow. Less is more.

Wat kun je doen met Team Chat

  • Eén op één gesprekken voeren met collega’s.
  • Groepen aanmaken met meerdere collega’s.
  • Video meetings starten.
  • Eenvoudig bestanden met collega’s delen.
  • De juiste collega in seconden vinden met de zoekfunctie.
  • Binnen één muisklik tussen klant- en teamgesprekken switchen.

We focussen ons momenteel op het verbeteren van de connectie tussen de Trengo inbox en Team Chat. Zo zijn we bijvoorbeeld bezig met de mogelijkheid om gesprekken uit de inbox direct in de Team Chat te kunnen delen.

Start met chatten

Als je hiervoor een andere team chat tool gebruikt hebt, kun je verwarring voorkomen door de switch naar Trengo Team Chat zo vroeg mogelijk aan te kondigen. Maak dezelfde groepen aan die je voorheen had en vergeet niet om al je collega’s toe te voegen. Prik tot slot een datum waarop je volledig overstapt naar de nieuwe team chat en geef je team tijd om de tool te ontdekken.

Team Chat is gratis voor alle Trengo gebruikers.*

[embed_nl_signup]

* Je kunt ook light users aan je Team Chat toevoegen voor 3 euro per user/per maand.

Patrick Meutzner
Written by
Patrick
Co-owner

Table of Contents