Image

We're ambitious, kind and ready for super growth

Who are you?
< See all our benefits and careers

Workplace Experience Manager

People, Utrecht (Netherlands)
 Apply
Workplace Experience Manager
Summary

Een snelgroeiende SaaS start-up uit Utrecht is op zoek naar een Workplace Experience Manager.

Trengo is een customer engagement platform gefocust op klantgerichte bedrijven zoals (web)winkels. Met Trengo kunnen bedrijven efficiënt hun klantenservice opschalen en een fantastische klantbeleving neerzetten. Dit is mogelijk doordat in Trengo verschillende klantenservicekanalen bij elkaar komen, denk aan WhatsApp, telefoon, email maar ook chatbox en andere sociale kanalen.

In deze snelle groei van het bedrijf is er niks belangrijker dan zorgen dat al onze collega’s in een inspirerende en open omgeving kunnen werken waar iedereen zich thuis voelt. Als onze Workplace Experience Manager, heb je de passie om dit mogelijk te maken voor onze collega’s. Je krijgt er energie van om samen met het team steeds een beter employee experience mogelijk te maken op kantoor en zo de betrokkenheid van onze Trengo Heroes te verhogen. 

What your day looks like
 • Met je enthousiasme en positieve instelling ben je één van de gezichten van ons bedrijf. Je verwelkomt onze klanten en (potentiële) collega’s en zorgt er voor dat iedereen zich thuis voelt.
 • Je plant interne en externe evenementen op ons fantastische nieuwe kantoor (vlakbij Utrecht Centraal!) en zorgt dat ze perfect worden uitgevoerd.
 • Samen met het team zorg je ervoor dat het kantoor goed loopt. Dit houdt in dat de onboarding voor de nieuwe collega’s geregeld is, je in de keuken bijspringt als dat nodig is maar ook dat je onze collega’s helpt waar nodig. Je bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken!
What we expect

Nu dat je wat over ons weet, wil je iets meer over jezelf vertellen? Ik hoop dat je je kan vinden in een aantal van de volgende punten:

 • Je hebt ervaring in een soortgelijke rol, in de Horeca of in Event management.
 • Je houdt ervan om dingen te organiseren, ziet meteen waar iets gedaan moet worden en bedenkt creatieve oplossingen in een handomdraai.
 • Je hebt een warme, positieve persoonlijkheid waardoor mensen zich snel op hun gemak voelen.
 • Je werkt graag met mensen en gaat zelf op zoek naar manieren om anderen te helpen.
 • Je bent stressbestendig, gestructureerd en krijgt veel energie van verschillende taken.
What we offer

Dit is wat we zorgvuldig voor jou hebben samengesteld:

 • Werk in een snelgroeiend bedrijf waar je rol en carrière zich kan ontwikkelen. Met de hulp van je grootste supporter, je manager, volg je een groeipad om je in de richting te ontwikkelen die jij wil. Dit is één van de redenen van onze positieve Glassdoor reviews (4.8/5).
 • We bieden gratis sessies met onze psychologen van OpenUp, omdat ook je mentale gezondheid heel belangrijk is voor ons.
 • Een opleidingsbuget van €2.000 om je nieuwsgierigheid te voeden en 2 extra dagen vrij om naar cursussen of conferenties te gaan als dat nodig is.
 • 25 vakantie dagen om uit te rusten, plezier te maken en te reizen als je dat wil. Maar, zo af en toe vinden we het ook leuk om het samen te doen! De laatste keer zijn we op een fantastische trip naar Valencia gegaan!
 • We hebben elke dag een fantastische lunch gemaakt door onze eigen chef-kok (je directe collega!) en de rest van het Workplace Experience team. Ook worden je reiskosten naar Utrecht natuurlijk vergoed.

 Apply

Why Trengo

For the past 5 years, Trengo has been working hard to become a major international player based in the Netherlands, competing with big international funded names. Due to the need to grow, considerable (international) growth opportunities will arise in the coming period and together with you we will see which (future) position you prefer to fulfil.

Other reasons to choose for us

Together we are creating a workplace where we can be the best version of ourselves by living our core values every single day.

Welcoming                      Growth                      Transparency                      Ownership

But that's not all! We also believe in the fact that "a lot of different flowers make a bouquet." ~ Islamic Proverb. We invite everyone to apply and join our team while we put an active effort into being an equal opportunity employer. Read our efforts on Diversity & Inclusion here.

 Apply

Warm welcome to Trengo

Ambitious people + Supportive environment = 💚
 • Marlis at Trengo
 • Kirsten at Trengo
 • Julian at Trengo
 • Myron at Trengo
 • Matheus at Trengo
 • Roel at Trengo

You're in great hands

👉 World class support

Support on a personal level with a fast approach. We've got you!
Visit our contact page.

👉 Reachable at the way you prefer

Contact us at all the channels that you can connect in our inbox.
Open our widget.

👉 Community for customers

Feedback is key. Let us know what you think.
Join our community.

The Happiness team