ICT & telecom

Behandel de vragen van je klanten samen met je collega’s vanuit een gedeelde inbox. Wijs gemakkelijk berichten toe en chat intern om samen met je team tot oplossingen te komen.

Altijd goed bereikbaar

ICT-problemen bij de klant of vragen over een product? Dankzij Trengo kan alles snel beantwoord worden zonder dat iets gemist wordt. Samen met collega’s worden vanuit één gezamenlijke inbox binnenkomende VoIP-calls, chats, messages, apps of e-mails van klanten beantwoord.

Snel contact is de nieuwe norm

Heeft de klant een telefoonprobleem thuis of een netwerkprobleem op kantoor? Een kapotte pc, tablet of telefoon? Met een appje of een chat is de klant snel in contact met de organisatie. Zet meerdere moderne communicatiekanalen in via Trengo en wissel niet meer tussen programma's. Zo kan de klant nu ook ten alle tijden contact zoeken met de organisatie via moderne kanalen zoals WhatsApp of Facebook Messenger. 

Efficient samenwerken

Maak gebruik van slimme functies als taggen en een ticketing systeem en werk samen als een geoliede machine. 

Overal bereikbaar

Met Trengo werk je via de browser of via de supersnelle (mobiele) app: zo ben je werkelijk altijd bereikbaar voor de klant, ook onderweg. 

24/7 online

Maak gebruik van intelligente flowbots en chatbots om de klant altijd te voorzien van een antwoord, ook buiten de openingstijden. 

Self-service

In een overzichtelijk Help Center met blokken, categorieën en secties kan de klant snel zelf het antwoord vinden op een vraag. 

Een duidelijke API

Maak gebruik van onze krachtige API om zelf koppelingen te bouwen met onze inbox, om zo alle informatie te verzamelen op één plek. 

Gespreksgeschiedenis

Alle berichten van de klant in één overzicht, ongeacht het kanaal. Zo vind je snel een bericht of gemaakte afspraak terug. 

24/7 een antwoord voor de klant

Met de inbox van Trengo wordt er vanuit een gezamenlijke inbox gewerkt. Zo wordt de klant binnen de openingstijden snel te woord gestaan door een team van collega's. Maar ook buiten de openingstijden is het eenvoudig om de klant te helpen. Zo kunnen slimme chatbots snel vragen beantwoorden en storings- of schade-informatie verzamelen. Dankzij het Help Center, de digitale kennisbank, kan de klant bovendien altijd zelf het antwoord zoeken op zijn/haar vraag. Zo is de klant dus snel geholpen, ook als het bedrijf gesloten is.

Koppelen met andere systemen

Niet alleen alle contactmomenten worden gebundeld in Trengo, maar ook alle andere klantdata wordt eenvoudig getoond. Dit kan door Trengo eenvoudig te koppelen aan een eigen systeem, zoals een CRM-pakket of webshop. Zelf een CRM-pakket ontwikkelt? Dankzij onze krachtige API kan ook dit pakket gekoppeld worden. Zo is alle informatie altijd bij de hand.

Our customers love us

This is why we do it
Google Trengo reviews

4.8/5

"Trengo has been saving us lot of headaches"

G2 Crowd Trengo reviews

5/5

"Very satisfied with the Trengo services"

Google reviews

4.7/5

"Great! Feature rich and easy to use"

Petter C review at G2
“Trengo gives us the chance to help more customers”
Petter C
Operation (50 or fewer emp.)
Gizem A review at G2
“With trengo you can work very efficiently and they also provide excellent customer service”
Gizem A
Carpex Professional (50 or fewer emp.)
Marlieke E review at G2
“Best customer service software, very user friendly and support is amazing!”
Marlieke E
Business Owner (50 or fewer emp.)

Scale your business with Trengo

Binoculars icon
14-day free trial
Layouts icon
Cancel anytime
Join 2000 other companies.

  • OPPO uses Trengo
  • SMEG uses Trengo
  • DPPG uses Trengo
  • DU Telecom uses Trengo
  • Volkswagen uses Trengo
  • Audi uses Trengo
  • Global International Indian School uses Trengo
  • Pixum uses Trengo
  • Coldjet uses Trengo