WhatsApp voor bedrijven

Enorm populair

WhatsApp is niet meer weg te denken voor bedrijven

Sinds Coolblue in 2015 WhatsApp voor bedrijven ontdekt heeft zijn er vele andere pioniers de proef gestart met WhatsApp. Bedrijven zoals Interpolis, Essent, Transavia, Robeco, AFAS, Coolblue, SNS, dtg, 9292, OMODA, Schiphol, KLM en ABN Amro zijn reeds overtuigd van zakelijk WhatsApp. WhatsApp is in Nederland het meest gebruikte communicatiekanaal voor de telefoon. Met maarliefst 10 miljoen WhatsApp gebruikers in Nederland is WhatsApp niet meer weg te denken als het gaat om communiceren met vrienden, familie of collega's.

WhatsApp voor bedrijven, een logische zet!

Dat WhatsApp in Nederland een veel gebruikte applicatie is op de telefoon is algemeen bekend. Dat bedrijven ook op WhatsApp vertegenwoordigd kunnen zijn is een nieuw fenomeen. Doordat een mobiel-nummer via WhatsApp wereldwijd te bereiken is, strekt het bereik verder dan alleen in Nederland. Iets wat erg veel mogelijkheden en kansen met zich mee brengt. Trengo draagt graag bij om alle communicatie te bundelen en samen te laten komen in één inbox, van groot tot klein bedrijf.

Trengo voor uw bedrijf uitproberen?

Dat kan! Meld uw bedrijf aan en start direct. Wij bieden een innovatieve website-widget aan, waardoor u snel en eenvoudig uw communicatiekanalen kunt communiceren naar de klant.

Uw bedrijf aanmelden

WhatsApp voor tandartspraktijken

Een klant van u heeft plotseling een onsteking in de mond en wilt graag informatie hierover. Het liefst wil de klant advies over hoe hij hier het beste mee om kan gaan gezien de pijn bij het eten. Aangezien de klant weet dat uw bedrijf op WhatsApp vertegenwoordigd is, kunt u vervolgens gericht advies geven waaruit een afspraak uit voort komt.

WhatsApp voor webshops

Een potentiele besteller op uw website twijfelt wel of het product goed past bij wat hij zoekt. Doordat hij uw WhatsApp-nummer op de site ziet staan besluit hij uw webshop te WhatsAppen. Door in te spelen op de behoefte van de klant kunt u hem gericht sturen en overtuigen om een bepaald product te bestellen.

WhatsApp voor drukkers

Een klant ziet diverse papiersoorten tijdens het bestellen en twijfelt om de bestelling af te ronden, omdat hij simpelweg niet weet wat nou het beste past binnen zijn organisatie. Doordat hij direct via WhatsApp zijn vraag beantwoord krijgt, besteld hij direct de papiersoort die hem geadviseerd wordt.