Website widget

Zorg dat je altijd beschikbaar bent voor vragen door een widget aan je website toe te voegen. Laat klanten hun favoriete kanaal kiezen, of dat nu live chat, WhatsApp of Facebook Messenger is.

  home.activecountry

Adopteer de live chat

De krachtige live chat van Trengo is eenvoudig te activeren in de website widget. Sla een brug tussen de website bezoekers en medewerkers en sta open voor vragen die binnenkomen via de website.

Altijd antwoord op een vraag

Koppel het Help Center eenvoudig aan de website widget van Trengo. Op deze manier kunnen website bezoekers 24/7 op iedere pagina zoeken naar artikelen die antwoord geven op veelgestelde vragen. Daarnaast maakt het Help Center het mogelijk om realtime te zoeken in artikelen zonder hiervoor uitgebreid te hoeven zoeken. Kortom: meer vragen worden beantwoord zonder de tussenkomst van een medewerker.

WhatsApp en Messenger

Door WhatsApp en Messenger berichten binnen te laten komen in de Trengo inbox, is het mogelijk om deze communicatiekanalen te koppelen aan de widget. Door dit te doen wordt de drempel om contact op te nemen voor de klant enorm verlaagd. Ze kiezen namelijk zelf hun favoriete, moderne, communicatiekanaal. Meer appjes en messages, minder belletjes dankzij de widget van Trengo.

Bellen via de widget

Aan het chatten en toch liever telefonisch het gesprek afhandelen? Vraag aan de bezoeker of ze een belletje starten via de widget van Trengo. Bezoekers hebben geen mobiele of vaste telefoon nodig om telefonisch contact te zoeken. Enkel een computer of laptop met een microfoon en speakers. Binnen enkele seconde gratis ingebeld met het klantenservice team via de widget.

home.testimonial_title

home.testimonial_sub_title
Google Trengo reviews

rating.number1

rating.star1

"rating.quote1"

G2 Crowd Trengo reviews

rating.number2

rating.star2

"rating.quote2"

Google reviews

rating.number3

rating.star3

"rating.quote3"

home.join_title 👏

Binoculars icon
home.join_usp1
Layouts icon
home.join_usp2
home.join_sub_title

  • OPPO uses Trengo
  • SMEG uses Trengo
  • DPPG uses Trengo
  • DU Telecom uses Trengo
  • Volkswagen uses Trengo
  • Audi uses Trengo
  • Global International Indian School uses Trengo
  • Pixum uses Trengo
  • Coldjet uses Trengo