WhatsApp voor bedrijven

De officiele WhatsApp Business oplossing

WhatsApp is populairder dan ooit

Trengo helpt met de adoptie van dit kanaal

Trengo stelt bedrijven in staat om met meerdere collega's en teams tegelijkertijd WhatsApp-berichten te beantwoorden namens een zakelijk telefoonnummer. Wij begeleiden het WhatsApp proces via een van onze partners en sluiten het bedrijf aan op de officiële WhatsApp Business oplossing.

Na aanmelden direct testen

WhatsApp gelijk uit te proberen na het aanmaken van een account

Sinds 2015 zijn wij dé expert op WhatsApp gebied. Door het WhatsApp demonummer van Trengo te koppelen aan het account, kan er direct getest worden hoe WhatsApp-berichten binnenkomen in de Trengo inbox. Een unieke manier om kennis te maken met een krachtige WhatsApp Business oplossing voor bedrijven.

Appen als een pro

Met meerdere collega's WhatsApp-berichten beantwoorden

Door de krachtige inbox van Trengo te gebruiken, kunnen meerdere collega's tegelijkertijd WhatsApp-berichten beantwoorden. Betrek collega's voor hulp in een WhatsApp-gesprek zonder dat de klant dit doorheeft. Zo wordt er als team gewerkt om een zo goed mogelijk antwoord te verzorgen via WhatsApp.

Meer klanten helpen via WhatsApp

Activeer WhatsApp op website widget

Via de website widget van Trengo kan ieder bedrijf direct laten weten dat het bereikbaar is op WhatsApp. Doordat de klant op de handige button kan klikken in de widget, kan de klant direct het gesprek starten zonder het nummer toe te hoeven voegen. Laat de klant real-time een gesprek starten via dit nieuwe medium.

De officiële WhatsApp Business

Neem afscheid van een mobieltje

Veel bedrijven oriënteren zich al op WhatsApp, maar kunnen enkel alleen met een medewerker tegelijkertijd WhatsApp berichten beantwoorden. Neem afscheid van het mobieltje en de beperkingen van de consumenten WhatsApp-versie, en maak gebruik van de officiële WhatsApp Business integratie via Trengo.

Chatbots op WhatsApp

Bouw zelf een krachtige Flowbot via Trengo

De Flowbot Builder van Trengo stelt bedrijven in staat om een Chatbot in te richten voor WhatsApp. Start met het automatiseren van conversaties door een Flow te activeren op WhatsApp. Zo worden appers geautomatiseerd geholpen doordat de bot de juiste vragen stelt en de klant voorziet van antwoorden. 

section_channels.sub_title

section_channels.text

section_integrations.sub_title

section_integrations.text

home.join_title 👏

home.join_sub_title