Marketing

Vergroot de online bereikbaarheid

Social Messaging in de inbox

Bereikbaar via WhatsApp & Messenger

Switch nooit meer tussen platformen. Ontvang alle Direct Messages op een plek dankzij de team-inbox van Trengo. Wees aanwezig op de kanalen die het verschil maken zoals WhatsApp, Facebook Messenger of Twitter.

Social Monitoring in de inbox

Houdt posts en tags in de gaten

Ontvang reacties op posts van Facebook, Instagram en Twitter in de team-inbox. Dankzij de Social Monitoring functies van Trengo is het beantwoorden van een Social Media reactie net zo snel gedaan als het beantwoorden van een e-mail. Bovendien kunnen beide worden gedaan vanuit dezelfde team-inbox, wat het verwerken van de verschillende berichten een stuk eenvoudiger maakt. 

Start met live chat

Sneller antwoord op vragen wat resulteert in een hogere conversie

Het verschil maken in conversie? Start dan met de live chat van Trengo om altijd aanwezig te zijn op de website voor vragen van de website bezoekers. Live chat heeft zichzelf bewezen als het aankomt op het verhogen van de conversie.

Target specifieke bezoekers

Meer leads door pro-actief de websitebezoeker te benaderen

Dankzij de Greetings in de chat-widget is het targeten van een doelgroep super-eenvoudig. Geef bijvoorbeeld een terugkerende bezoeker een unieke kortingscode in een pop-up in de chat, of stuur greetings aan de hand van Google campagnes om de klant een persoonlijke ervaring te geven op de website. Daarnaast kun je direct inzien hoe goed een greeting werkt: het aantal clicks en reacties worden in Trengo gedocumenteerd. 

Online aanwezig

Zichtbaar en bereikbaar op alle denkbare communicatiekanalen

search  Social monitoring

Altijd op de hoogte van reacties en vermeldingen op alle sociale media. 

perm_identity  Persoonlijke ervaring

Persoonlijk contact via alle communicatiekanalen terwijl toch de massa wordt bereikt. 

check  Geen vertraging

De Chat-widget wordt supersnel geladen en vertraagt niet de werking van de website

360  Volg iedere stap

Intensief de contactmomenten monitoren voor een goede kijk op de customer journey. 

category  Goede samenwerking

Verbindt diverse afdelingen binnen de organisatie voor gestroomlijnde communicatie. 

language  Massa communicatie

Bereik de hele wereld met één bericht. 

De kracht van teamwork

Efficiënter als team werken

Dankzij Trengo wordt het beantwoorden van berichten op alle kanalen echt teamwork. Pak berichten zelf op of wijs ze toe aan een collega om zo alle binnengekomen reacties en berichten snel en efficient af te handelen.

Automatiseer inkomende berichten

Met Rules wordt werk uit handen genomen

Is er een collega echt supergoed in het beantwoorden van Instagram berichten over een specifiek product binnen de organisatie? Zorg dan dat al deze berichten automatisch aan hem/haar worden toegewezen met Rules. Of komen er veel orders binnen? Wijs deze dan direct toe aan het juiste team zonder dat een medewerker hier aan te pas komt.

Meer leads door de Flowbot

24/7 online om informatie los te krijgen

De Flowbot van Trengo stelt iedere marketeer in staat om eenvoudig een krachtige chatbot in te richten. De Flowbot kan binnen een klik geactiveerd worden op kanalen zoals WhatsApp, live chat en Facebook Messenger. Doordat de contactzoekende zichzelf navigeert door opties en vragen, komt deze snel en eenvoudig uit op de juiste informatie. Daarnaast vervangen Flowbots oude formulieren doordat er op een briljante manier vraag voor vraag informatie verzameld wordt. Zo kunnen er 24/7 leads vergaard worden.

section_channels.sub_title

section_channels.text

section_integrations.sub_title

section_integrations.text

home.join_title 👏

home.join_sub_title