Gehele organisaties

Meerdere teams, één inbox. Zorg voor eenheid tussen alle afdelingen door één gezamenlijke inbox te gebruiken voor alle externe én interne communicatie.

  home.activecountry

Meerdere teams, één inbox

Door het slim inzetten van teams ziet iedere afdeling alleen de berichten die voor hen van belang zijn. Daarnaast kan ieder team of collega eenvoudig een conversatie toewijzen aan andere teams of collega's die in eerste instantie geen toegang hadden tot dit bericht. Na toewijzing kan de conversatie gevolgd worden en blijft het overzicht behouden zonder intern te hoeven mailen.

Bruggen slaan tussen afdelingen

Sla een brug tussen de afdelingen. Vermeld collega's in conversaties om nog beter samen te werken bij binnenkomende berichten. Stuur daarnaast telefonische oproepen eenvoudig door naar complete teams zonder moeilijke doorkiesnummers. Simpelweg het juiste team of de juiste medewerker selecteren en de conversatie wordt doorverbonden. Bovendien is er ruimte om eerst de collega kort in te lichten over het aankomende gesprek. 

Automation bespaart tijd

Werk nog efficiënter samen binnen ieder team dankzij de handige toepassingen zoals Rules, Auto replies en Quick replies. Hierdoor wordt werk uit handen genomen door de inbox zelf en kunnen vele zaken geautomatiseerd worden.

Zeg gedag tegen formulieren

Formulieren zijn verleden tijd. Er is niks leukers dan een actieve dialoog met de website bezoeker aan te gaan. Va de live chat zal de Flowbot informatie verzamelen en door spelen naar het juiste team of collega die vervolgens de conversatie op kan volgen. Een laagdrempelige manier van informatieverzameling die zorgt voor meer respons.

home.testimonial_title

home.testimonial_sub_title
Google Trengo reviews

rating.number1

rating.star1

"rating.quote1"

G2 Crowd Trengo reviews

rating.number2

rating.star2

"rating.quote2"

Google reviews

rating.number3

rating.star3

"rating.quote3"

home.join_title 👏

Binoculars icon
home.join_usp1
Layouts icon
home.join_usp2
home.join_sub_title

  • OPPO uses Trengo
  • SMEG uses Trengo
  • DPPG uses Trengo
  • DU Telecom uses Trengo
  • Volkswagen uses Trengo
  • Audi uses Trengo
  • Global International Indian School uses Trengo
  • Pixum uses Trengo
  • Coldjet uses Trengo