Sales

Meer leads genereren en binnenslepen

Eenvoudig meer leads

Begroetingen via live chat vergroten leads

Nodig de website bezoeker uit tot een gesprek door middel van Greetings: slimme pop-ups vanuit de chat met een klantgerichte boodschap. Deze begroetingen zijn in te stellen op basis van de pagina die de klant op dat moment bezichtigd, maar ook op basis van de tijd die de klant op de pagina doorbrengt en het aantal keren dat hij bijvoorbeeld dezelfde pagina al heeft bezocht. Op deze manier kunnen terugkerende bezoekers een persoonlijke bericht toegestuurd krijgen om de lead alsnog binnen te slepen!

Laat de Flowbot het werk doen

24/7 online en verzamelt alle gewenste informatie om op te kunnen volgen

Activeer de Flowbot van Trengo op gewenste communicatiekanalen zoals live chat, WhatsApp, Facebook Messenger of Telegram en wees 24/7 geautomatiseerd bereikbaar om leads binnen te slepen. Nog nooit was het zo eenvoudig en laagdrempelig om 24/7 aanwezig te zijn op de kanalen waarop de klant contact opneemt.

Altijd bereikbaar

Via de favoriete kanalen van de klant

smartphone  Flexibel werken

Onderweg bereikbaar dankzij de handige Trengo app. 

account_circle  Heldere klantprofielen

Weet wie de klant is om te zorgen voor en persoonlijk gesprek. 

access_time  24/7 bereikbaar

Dankzij handige chatfuncties en een intelligente chatbot

question_answer  Laagdrempelig contact

Via het favoriete kanaal van de klant. 

check  Efficient en snel

Dankzij handige quick replies en rules. 

people  Teamwork

Volg leads op met een team van sales-medewerkers. 

Koppel het CRM-systeem

Alle informatie altijd aanwezig in Trengo

Vind eenvoudig de gespreksgeschiedenis van de klant terug in een overzichtelijk profiel. Dus wanneer de klant belt voor meer informatie over de verstuurde offerte, is deze snel bij de hand. Koppel Trengo bovendien aan het CRM-systeem, om zo ook de dealstatus van een klant in de inbox te kunnen tonen. Dan weet iedere medewerker direct hoe een gesprek ingestoken kan worden op basis van de informatie uit het CRM. Zo wordt een deal snel geclosed. 

Verlies geen leads uit het oog

Tips en tricks om beter en sneller te werken

Plaats een reminder op een verstuurde offerte, heeft de klant dan nog niet gereageerd? Bel hem vanuit hetzelfde systeem om te controleren of alles goed is binnengekomen. Markeer gesprekken van belangrijke klanten als favoriet, om direct bovenop een reactie van de klant te zitten. Met deze en tal van andere handige functies worden leads moeiteloos opgevolgd en geclosed. 

section_channels.sub_title

section_channels.text

section_integrations.sub_title

section_integrations.text

home.join_title 👏

home.join_sub_title