Dit zijn de 42 beste bedrijfssoftware oplossingen in Nederland

Product
Jul 27, 2020
10
min read
Written by
Luuk
A newsletter designed to help you grow
How are teams just like yours making use of their time and resources? How are they unlocking customer delight? Join The Convo and find out.
See Trengo in action
Extensive integrations
Easy configuration
Scalable pricing structure
Learn more

Vorige week sprak ik één van onze customer success medewerkers over een klant die onze team inbox bedrijfssoftware had aangeschaft. We verbaasden ons allebei over hoe dit grote bedrijf het zó lang had volgehouden zonder moderne communicatiesoftware. Het customer service team van dit bedrijf werkte namelijk jarenlang samen in Outlook.

Hiermee heeft deze klant dus jarenlang relatief inefficiënt gewerkt. Bij mij kwam direct de vraag op: hoe gaan ze dan om met alle andere processen? Gebeurt de boekhouding bijvoorbeeld ook nog in Excel? Gaat de online nieuwsbrief er nog steeds uit met BCC mailtjes? Komen enveloppen nog binnen met de postduif?

Bij Trengo weten we als geen ander hoe belangrijk de juiste bedrijfssoftware is. Het is voor elke onderneming van belang zo efficiënt en productief mogelijk te werken. Tijd is schaars, dus wil je het niet verspillen aan repetitieve taken en overbodige processen. Daarom heb ik speciaal voor jou een lijst samengesteld met de beste softwarebedrijven die actief zijn in Nederland en België. Thank me later.

Beste bedrijfssoftware

 • Trengo
 • Afas
 • Mopinion
 • Adyen
 • Sendcloud
 • Homerun
 • Gitlab
 • Teamleader
 • En meer

Inhoudsopgave

 • Communicatiesoftware
 • Marketing software
 • HRM bedrijfssoftware
 • Ecommerce software
 • Supply chain software
 • CRM software
 • Finance software
 • ERP bedrijfssoftware
 • Overige bedrijfssoftware

Communicatiesoftware

Trengo

Trengo is de ideale oplossing voor alle teamcommunicatie en klantcommunicatie. 

Trengo biedt een overzichtelijke inbox waar alle communicatiekanalen zoals e-mail, WhatsApp Business, Facebook Messenger, telefonie en meer op binnenkomen. In de inbox kun je gemakkelijk samenwerken met collega’s bij door interne conversaties te voeren. 

Om het nog makkelijker te maken zijn er verschillende features die ervoor zorgen dat je klanten sneller kunt beantwoorden. Je kunt workflows te creëren, gesprekken automatiseren via verschillende kanalen door middel van chatbots, kant en klare templates toevoegen om consistent te antwoorden en is er een zelf-service help center beschikbaar. 

Dankzij Trengo hebben bedrijven geen andere oplossingen meer nodig voor hun communicatie.

[embed_nl_signup]

inSided

Insided biedt customer success community software aan ‘s werelds bekendste bedrijven. 

Door het gebruik van de producten die inSided biedt stimuleer je klantbetrokkenheid, verhoog je het percentage van customer self-service, verzamel je product feedback, post je product updates én verhoog je de belangenbehartiging van klanten. 

Community software

Starred

Employee experience bedrijfssoftware

Starred is de perfecte feedback oplossing voor Talent Acquisitie en HR Professionals en kan zeker niet missen tussen in dit lijstje.

Met de tool kun je feedback verzamelen van je werknemers in iedere fase van hun tijd bij het bedrijf. Van onboarding feedback tot exit feedback, alle informatie wordt verzameld zodat jij als bedrijf de betrokkenheid onder werknemers kan verbeteren, de performance kan boosten en de retentie kan verhogen.

Starred maakt het ook mogelijk om feedback verzamelen van kandidaten die solliciteren op functies. Dit zorgt ervoor dat jij als talent acquisition en recruitment agency betere ervaringen kunt bieden, je employer branding kunt versterken en betere kandidaten kunt werven.

Speakap

communicatie applicatie

Speakap is de communicatie app voor werkgevers en werknemers die niet aan een bureau werken. 

https://www.youtube.com/watch?v=8ISHBP6iLFg

Speakap functioneert als de centrale hub voor alle interne communicatie binnen een bedrijf. Zo kun je groepen aanmaken, groepsberichten communiceren en documenten delen en beheren. De app kan gebruikt worden als team chat, intranet en zelfs een ‘enterprise social network’. 

pr.co

pr.co levert PR software die al je PR activiteiten automatiseert. De bedrijfssoftware maakt het mogelijk om artikelen te publiceren op je eigen site zonder dat je zelf enige technische kennis nodig hebt. De tool automatiseert het sturen van persberichten naar journalisten en zorgt ervoor dat je makkelijker relaties opbouwt met de media. Binnen de software kun je gemakkelijk samenwerken met je team om zo perfecte artikelen te schrijven en te delen. 

pr software

Marketing software

StoryChief

Tijd besparen tijdens het content distributieproces doe je met StoryChief. Met één klik post je content op verschillende kanalen. 

Binnen het content creatie- en distributieplatform van StoryChief kun je gemakkelijk samen content creëren, de content optimaliseren voor SEO en distribueren via verschillende kanalen. De multichannel analytics zorgen ervoor dat je de prestaties van ieder stuk content makkelijk kan bijhouden. 

Marketing software voor bedrijven

Bynder

Heb jij ook een overvloed aan marketing assets? Bynder zorgt ervoor dat je alles makkelijk kan organiseren en terugvinden. 

Bynder is een digital asset management platform. Eén centraal platform om al het product-, marketing- en merk materiaal op te slaan en te beheren. Het platform maakt creatieve workflows mogelijk, wat ervoor zorgt dat projecten efficiënter en sneller worden opgeleverd. 

Digital asset management platform

Channable

Je producten handmatig op marketplaces, vergelijkingssites en affiliate sites plaatsen en alle product advertenties handmatig beheren is met Channable verleden tijd. 

data feed software

Channable is de ultieme feed management en PPC tool. De producten uit jouw webshop worden automatisch doorgeplaatst op meer dan 2500 verkoopkanalen wereldwijd. Dit zijn marketplaces zoals Bol.com, amazon en Ebay. Vergelijkingssites zoals Google Shopping, Beslist en Kelkoo. En affiliate platformen zoals Beslist.nl, Awin en CJ Affiliate. 

Met de PPC software van Channable kun je automatisch dynamische advertenties creëren voor je producten. De advertenties zijn gebaseerd op je data feed. Dankzij deze oplossing zijn advertenties op grote schaal gemakkelijk bij te houden en worden deze getoond op Google Ads en Bing Ads. 

Coosto

Coosto is de totaaloplossing voor je social media management.

Met de bedrijfssoftware van Coosto kun je social media posts plannen, publiceren en optimaliseren. Daarnaast engage je gemakkelijk met mensen die op je social media posts reageren. Je kunt ook analyseren hoe er over je merk wordt gesproken op het internet. Allemaal vanuit één omgeving.

Bedrijfssoftware voor social media

Datatrics

Datatrics zorgt ervoor dat jouw bedrijf meer omzet genereert door slim gebruik van data. 

Datatrics verzamelt al je data op één centrale plek, creëert 360 graden klantprofielen en voorspelt klantintentie door middel van krachtige algoritmes en machine learning. Met al deze informatie kun je relevante customer journeys maken voor iedere klant. 

Analytics bedrijfssoftware

Mopinion

Mopinion is de alles in één klantfeedback software voor verschillende digitale kanalen. 

De klantfeedback software is inzetbaar op websites, in eigen applicaties en via de e-mail. Je kunt je eigen feedbackformulieren creëren en deze inzetten via alle kanalen. 

Feedback software

Sooqr

Run je een webshop? Dan is Sooqr een oplossing die je eigenlijk niet mag missen.

Sooqr is een webshop plugin die ervoor zorgt dat producten in je webshop beter gevonden kunnen worden. De bedrijfssoftware optimaliseert de zoekmachine van je webshop en zorgt ervoor dat de conversie flink verhoogd wordt. Binnen milliseconden worden de relevante zoekresultaten getoond, ongeacht de spellingsfouten van de zoeker.

Sooqr integreert met je favoriete webshop software oplossingen zoals Magento, Shopware, Opencart, WooCommerce en ieder ander gewenst platform via de API. 

webshop software

HRM bedrijfssoftware

Homerun

Homerun stroomlijnt je gehele recruitment process. 

Dankzij de uitgebreide live editor personaliseer je de gehele vacaturepagina. Iedere vacature is gemakkelijk te verspreiden via data-driven social media advertising en SEO-geoptimaliseerde vacaturepagina’s. 

Homerun maakt het mogelijk om je team te betrekken bij het recruitmentproces en makkelijk samen te werken. Iedere werknemer kan bijdragen door zelf kandidaten toe te voegen en kandidaten te beoordelen in de review-inbox. 

recruitment software voor bedrijven

Recruitee

recruitment bedrijfssoftware

Het recruitment proces kan snel onoverzichtelijk worden. Meerdere mensen zijn betrokken bij het beslissingsproces, er zijn wellicht meerdere rondes, meerdere documenten en dat moet allemaal beschikbaar worden gemaakt. Dit alles leidt tot veel handmatige handelingen die onnodig tijdrovend zijn. Wanneer je als bedrijf dus zeer regelmatig nieuwe mensen zoekt is het noodzakelijk de juiste software te gebruiken.

Eén van de opties hiervoor is Recruitee. Recruitee maakt het selecteren van kandidaten en het sollicitatieproces eenvoudig en overzichtelijk.

https://www.youtube.com/watch?v=zZbjX1X1XGs

In het recruitmentproces gaat vaak veel waardevolle informatie verloren. In Recruitee wordt daarom alle data keurig bijgehouden zodat je kan leren van je recruitmentproces.

Impraise

Alle innovatieve oplossingen worden door mensen gemaakt en Impraise ontketent de potentie van teams en individuen. 

Impraise haalt het meeste uit je mensen. Het platform maakt het mogelijk om de prestaties en professionele groei van werknemers te versnellen met een duidelijke richting, afstemming, feedback uitwisseling en herkenning. 

recruitment platform

Wonderkind

Wanneer je denkt aan recruitment tools denk je al snel aan de reguliere vacaturesites zoals Indeed of de Nationale Vacaturebank. Maar welke mensen bereik je via die websites? Juist, mensen die een baan zoeken. Wie anders?

Er is echter ook een hele grote groep mensen die niet actief naar een baan zoekt, terwijl ze bij het zien van een vacature wel geïnteresseerd zouden kunnen zijn. Het is de kunst om ook die mensen aan te spreken wanneer je op zoek gaat naar nieuwe mensen. De beste mensen zijn nu eenmaal vaak al onder de pannen.

https://www.youtube.com/watch?v=O7J5m9u4vDw

Het bedrijf Wonderkind speelt in op de behoefte om zogenaamde ‘passieve kandidaten’ te bereiken. De AI van de tool Wonderkind vindt geschikte kandidaten op basis van online gedrag en target ze met advertenties op social media, Google en meer. 

Talentexcellence

bedrijfssoftware om werknemers te beoordelen

Met Talentexcellence geef je je beoordelingsbeleid een kwaliteitsinjectie. De bedrijfssoftware maakt het mogelijk om met je bedrijf een ware feedbackcultuur te adopteren. Zo zorg je dat iedereen optimaal kan presteren, er continu verbeterpunten worden besproken en doelstellingen je als team het onderste uit de kan haalt.

E-commerce software 

Lightspeed

webshop software voor bedrijven

Wil je graag een op en top professionele webshop starten? Dan moet je Lightspeed zeker overwegen.  

Lightspeed ecommerce (Voormalig het nederlandse SEOshop) biedt POS systemen en webshop oplossingen. Het e-commerce systeem bestaat uit een platform waarin je voorraad kan beheren, verzendingen kan regelen, je marketing kan doen en rapportages over prestaties kunt uitdraaien. 

retail en webshop software voor bedrijven

Mijnwebwinkel

mijnwebwinkel webshop software

Wat veel mensen afschrikt als het gaat om het starten van een webwinkel is de complexiteit van de bedrijfssoftware die erbij komt kijken. En eerlijk is eerlijk, niet elke tool is even makkelijk. Zeker als je een relatieve leek bent.

Daarom heeft Mijnwebwinkel een tool gemaakt die het opzetten van een eigen webshop toegankelijk en eenvoudig maakt. Je hebt in een mum van tijd - zonder ook maar iets te hoeven programmeren -  al je eigen webshop opgezet. Leuke bijkomstigheid: met een gratis pakket kun je al je eigen webshop starten. Dit is met name handig voor mensen die willen uitvinden of online ondernemen iets voor hen is.

Afosto

Afosto is de alles in één oplossing voor retail, met webshop software en kassasysteem. 

Het e-commerce systeem van Afosto is perfect geoptimaliseerd voor SEO, razendsnel voor een goede klantervaring, schaalbaar en betrouwbaar wanneer je ineens een piek aan bezoekers krijgt en tot slot complex door de vele mogelijkheden. Desalniettemin is de tool niet ingewikkeld in gebruik. 

bedrijfssoftware om webshops te maken

Shoppagina

website software

Ook Shoppagina biedt een toegankelijke oplossing om zelf je eigen webshop op te zetten. Je kunt gebruik maken van meerdere templates zodat er op voorhand al een hoop keuzes voor je gemaakt worden. Op die manier kun je binnen een aantal minuten al een webshop online hebben staan voor een erg schappelijke prijs. Met het goedkoopste abonnement heb je al voor €9,50 per maand je eigen webwinkel.

Verder kun je via Shoppagina gebruik maken van diverse integraties. Zo kun je Mailchimp gebruiken om nieuwsbrieven te versturen, kun je gebruik maken van Sendcloud of MyParcel om je pakketjes te verzenden en zet je producten automatisch op Bol.com, Google Shopping, Admarkt of Beslist.

Jouwweb

software om websites te maken voor bedrijven

Ook Jouwweb maakt het voor ondernemers mogelijk om een eigen webshop op te zetten. Ook hier maak je gebruik van handige templates om je eigen design neer te zetten. 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=jXM4900slMo

Je website wordt door de tool geoptimaliseerd voor zoekmachines zodat je bij zoekopdrachten van potentiële klanten hoger in de rankings komt te staan. Door het responsive design wordt je website automatisch goed weergegeven op alle apparaten. Of klanten nu browsen op een smartphone, tablet of desktop.

Lees ook: Nederlands beste webshop software oplossingen en plugins.

Supply chain software

Paazl

ecommerce software voor bedrijven

Met Paazl kun je met je e-commerce bedrijf de grens oversteken. Met de tool krijg je de flexibiliteit om contact te leggen met zowel lokale als internationale verzendmethodes. De tool kan worden geïntegreerd met je webwinkel, warehouse, klantenservice en track & trace.

https://www.youtube.com/watch?v=SQwlKQjQTHM

Zo wordt met Paazl één van de lastigste én frustrerende onderdelen van e-commerce - het bezorgproces - eenvoudiger gemaakt.

Sendcloud

supplychain software voor bedrijven

Het meest frustrerende onderdeel aan e-commerce voor ondernemers is - vrijwel zonder enige uitzondering - het bezorgproces. Je hebt op dit moment het product al verkocht en hoeft ‘alleen nog even’ het pakketje te laten bezorgen. Wat op papier het eenvoudigste is valt in werkelijkheid altijd tegen. Het kost vaker dan je lief is een hoop geld en kan de klanttevredenheid flink negatief beïnvloeden.

https://www.youtube.com/watch?v=0GUV5W0bNi0&feature=emb_title

Sendcloud biedt een platform die deze zorgen zoveel mogelijk wegneemt. Via het platform verzendt je pakketjes via de meest populaire diensten (DHL, DPD, UPS, enzovoorts)  voorzie je pakketjes van tracking en laat je het gevreesde retourproces soepel verlopen.

Optiply

Voorraad software

Eén van de grootste uitdagingen bij het runnen van je eigen bedrijf is het managen van de voorraad. Het is eenvoudig om het overzicht te verliezen en het is daarnaast soms lastig om in te schatten welke producten aangevuld dienen te worden. Dit alles kan al snel leiden tot extra kosten die niet nodig zijn. En daar zit geen enkele ondernemer op te wachten.

https://www.youtube.com/watch?v=mwAR5BrZC6A

Optiply maakt het mogelijk om op basis van data inkopen te doen zodat je voorraad geoptimaliseerd wordt. Je zorgt ervoor dat klanten zo min mogelijk misgrijpen terwijl je zelf de kosten zo laag mogelijk houdt. Een win-win situatie uit het boekje.

Tradecloud

Artificiële intelligentie supply chain bedrijfssoftware

Tradecloud helpt inkopers en leveranciers om de supply chain the integreren en flexibel te maken. Werken in Excel of e-mail is daarmee verleden tijd, zeker als het gaat om ingewikkelde inkoop- of verkoopprocessen. 

https://www.youtube.com/watch?v=x97u_ysMi3g

In Tradecloud heeft iedereen in je team toegang tot de juiste info en reageer je samen sneller op veranderingen en eventuele risico’s. Daarnaast kun je in de juiste context communiceren zonder de tool te hoeven verlaten. Zo werk je dus ook nog eens efficiënter.

Chainpoint

Bedrijfssoftware om supply chains te beheren door middel van blockchain

Chainpoint is een platform dat zich focust op het monitoren en beveiligen van duurzame supply chains. Klanten gebruiken de bedrijfssoftware om informatie over producten, processen en leveranciers te delen. Zo kun je beginnen met het ‘mappen’ van je supply chain. Breng de gehele chain visueel in kaart in bijvoorbeeld een wereldkaart of diagram.

CRM software

Teamleader

Teamleader CRM software voor bedrijven

Teamleader is het perfecte CRM systeem voor het MKB. Alles wat je nodig hebt om je bedrijf te runnen in één handige tool.

In het CRM systeem van teamleader is alle informatie van klanten beschikbaar op één plek en inzichtelijk voor al je collega’s. Het mogelijk om gehele projecten te beheren inclusief deadlines en taken met alle benodigde data zoals omzet en winstmarge zichtbaar. 

Zonder problemen maak je facturen aan die periodiek verzonden kunnen worden. Offertes zijn makkelijk in elkaar te zetten en kunnen digitaal ondertekend worden. Dankzij de time-tracker kun je nauwkeurig alle gewerkte uren bijhouden en Teamleader zorgt ervoor dat je altijd op tijd betaald zult worden.  

Perfectview CRM

CRM bedrijfssoftware

Het waardevolste bezit dat je als bedrijf hebt is de relatie met je klanten. Met het CRM systeem van Perfectview zorg je ervoor dat je die waarde zo goed mogelijk benut. Het systeem brengt je relatiebeheer, de verkoop, marketing en klantenservice samen in één systeem.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=Pgw8pbKTd9A

Via de software kun je koppelingen maken met veel uiteenlopende externe partijen zoals Mailchimp, Magento, Moneybird en Exact Online.

Superoffice

CRM systeem voor bedrijven

Het volgende CRM systeem in deze lijst is van SuperOffice. Dit is een platform dat zich richt op het versterken van de relaties met je klant gedurende de klantreis. Je kunt kiezen tussen verschillende producten die zijn toegespitst op marketing, sales en service. Als je wil kun je echter ook het totaalpakket nemen met al deze functies in één.

Alexion CRM

Goedkope crm software

Dan zijn we nu aangekomen bij de laatste - maar not the least - in het rijtje van CRM-platformen. Alexion richt zich specifiek op de kleinere organisaties. Je hebt dan ook al een abonnement vanaf €8,50 per maand. 

Het geeft kleine bedrijven die geen behoefte hebben aan een al te uitgebreid CRM-systeem de ruimte om toch gestructureerd met hun klantrelaties om te gaan. Wanneer je bedrijf groeit, kan je overschakelen op meer geavanceerde functies.

Finance software

Adyen

Payment platform

Klanten willen op steeds meer uiteenlopende manieren kunnen betalen. Contant, pinnen en iDEAL is iedereen ondertussen wel bekend mee, maar Apple Pay, WeChat Pay en Google Pay? Dat is toch wel een ander verhaal. En als je ervoor kiest dat allemaal aan te bieden, hoe behoudt je dan het overzicht in alle betaalgegevens?

https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=XGTiA544fMw

Adyen biedt een all-in-one betalingsoplossing voor zowel on- als offline. Je kunt betalingen over de hele wereld accepteren, alle populaire betaalmethoden aanbieden en krijgt inzichten in alle data omtrent deze betalingen.

Yuki

Accounting software voor bedrijven

Yuki is een boekhoudsoftware tool. Hierin komen alle features samen die je nodig hebt om je werk naar behoren te doen in één platform. Het maakt processen waar accountants op dagelijkse basis mee te maken krijgen gemakkelijker en sneller. 

Wat ik met name handig vind aan Yuki is hoe gemakkelijk het is voor accountants en ondernemers om met elkaar te communiceren over de boekhouding.

Je kan via het platform namelijk gemakkelijk communiceren met ondernemers, wat het proces van ingewikkelde zaken uitleggen een stuk makkelijker en efficiënter maakt. De tool is opgebouwd met één kant voor de ondernemer en de ander voor de accountant. Beiden heb je toegang tot een overzicht met KPI’s die gezamenlijk zijn opgesteld.

Exact

finance bedrijfssoftware

Exact is waarschijnlijk één van de namen in dit lijstje die voor de meeste lezers het bekendst voorkomt. Ze leveren cloud business software voor zowel het mkb als de accountants waarmee ze werken. Zo kun je onder meer gebruik maken van functies op het gebied van boekhouden, projectbewaking, urenregistratie en kwaliteitsmanagement.

Exact biedt een breed scala aan financiële producten, met daarnaast specifieke tools voor specifieke sectoren. Zeker voor een leek kan de keuze erg overweldigend zijn. Exact begrijpt dit en biedt een handige keuzehulp, zodat je met wat hulp kan ontdekken welk pakket het beste bij jou en je organisatie past. 

Je vult bij deze keuzehulp vragen in over je bedrijf, welke functies je nodig hebt en hoeveel facturen je maandelijks verstuurt. Vervolgens krijg je advies op maat. Aanrader!

Mollie

Betalingssoftware

Mollie levert de beste betaalervaring voor jouw klanten. 

Conversie verhogen tijdens het check-out process? Met de plugins van Mollie integreer je alle bekende betaalmethodes in jouw platform in de stijl van je eigen merk en zonder code. Zo kiezen klanten zelf welke betaalmethode zij willen gebruiken tijdens check-out. Daarmee verdwijnt de frictie uit het proces.

Terugkerende betalingen? Mollie maakt het ook mogelijk om abonnementsvormen te integreren in je eigen platform. 

Moneybird

Boekhoudsoftware

Voor ondernemers van wie boekhouden niet bepaald hun favoriete bezigheid is heb ik een echte aanrader: Moneybird.

https://www.youtube.com/watch?v=DsqZQnOzVZE

Moneybird richt zich namelijk op het toegankelijk maken van boekhouden. Je kunt een webshop koppelen en gemakkelijk al je factureren, creditfacturen, producten en klanten synchroniseren. Zo automatiseer je een groot deel van het proces en voorkom je dat je team te veel tijd kwijt is aan repetitieve handelingen.

 Rompslomp.nl

rompslom boekhoudsoftware

Rompslomp is een super eenvoudig boekhoudprogramma voor zzp'ers en kleine ondernemers. Of je nu als bouwvakker, grafisch vormgever of als zorgverlener werkt, met het simpele boekhoudprogramma Rompslomp wordt het maken van facturen en boekhouden een stuk leuker en overzichtelijker.

https://www.youtube.com/watch?v=oH103-5JtVs


Het is een compleet programma waarmee je niet alleen facturen kunt maken maar ook bonnetjes inboekt, offertes maakt, uren registreert, voorraad bijhoudt, je btw aangifte doet, etc. Je hebt alle functionaliteiten die je nodig hebt om je gehele boekhouding zelf te kunnen doen. Boekhouden wordt aangenaam met Rompslomp.nl! 

Silvasoft

Silvasoft bedrijfssoftware

Ben je op zoek naar een goedkoop boekhoudprogramma? Dan ben je bij Silvasoft aan het juiste adres! Silvasoft richt zich op Nederlandse en Belgische ondernemers.

https://www.youtube.com/watch?v=p9uEbeeT8EU&feature=emb_logo


Online boekhouden met Silvasoft is gemakkelijk en betaalbaar. Voor slechts € 9,95 per maand kan je gebruik maken van de module Boekhouden. Ook krijg je hier gratis de CRM module bij!

Daarnaast kan je het systeem ook koppelen aan jouw facturatie, offertes en orders, sales, product- en voorraadbeheer, projectmanagement, urenregistratie, personeelsmanagement en diverse taken. Bij Silvasoft spreekt men dus terecht over een totaalpakket.

ERP bedrijfssoftware

Afas

ERP software voor bedrijven

Afas is de alles-in-één oplossing voor je bedrijf en stroomlijnt administratieve processen. 

De ERP software van Afas bestaat uit een CRM systeem waarmee je je eigen klantportaal kunt bouwen en een compleet beeld kunt creëren van je klanten & relaties. De tool bevat features voor onder meer contractbeheer, debiteuren, crediteuren, forecasting en verkoopomzet.  

TOPdesk

ERP bedrijfssoftware

Wanneer je bedrijf groeit, merk je als ondernemer al snel met hoeveel processen je te maken krijgt. Zeker wanneer deze zich vermenigvuldigen en continu herhalen. De service management software van TOPdesk schept orde in de chaos.

https://www.youtube.com/watch?v=aScIzRDvDUE&list=PLsDxUezE-G7mDbf1AeU3qXzPewLKtQxYO

Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van je assets. Je kunt met TOPdesk objecten koppelen aan personen zodat je altijd weet of ze in gebruik zijn en door wie. De informatie is direct beschikbaar en je kunt rapportages maken in de tool, zodat je daarvoor geen andere software nodig hebt.

Sana

Ecommerce ERP bedrijfssoftware

Sana Commerce is een platform voor e-commerce bedrijven. Het koppelt jouw ERP (Microsoft Dynamics of SAP) aan hun eigen commercesoftware. Ze gebruiken de data uit jouw systemen om je webshop aan te sturen. Hierdoor is jouw webshop altijd up-to-date.

Simplicate

toegankelijk CRM systeem bedrijfssoftware

Simplicate is een toegankelijk CRM systeem voor iedere ondernemer en medewerker. Zoals de naam al doet vermoeden is de bedrijfssoftware gericht op het zo eenvoudig mogelijk maken van alle bedrijfsprocessen. De software is snel geïmplementeerd en gebruiksvriendelijk. 

https://www.youtube.com/watch?v=_maaV56P5Es

De tool biedt functies voor sales, project management, planning en rapportages. Daarnaast kun je het systeem gemakkelijk integreren met tools als Zapier, Exact, Moneybird en Mailchimp.

Overige bedrijfssoftware

GitLab

Deze is voor de developers onder ons. 

GitLab is een compleet open-source DevOps-platform, geleverd als een enkele applicatie. Hierdoor verandert de manier waarop teams aan ontwikkeling, beveiliging en operaties samenwerken en software bouwen.

Gitlab website

Van idee tot productie, GitLab helpt teams de cyclustijd van weken naar minuten te verbeteren, de kosten van ontwikkelingsprocessen te verminderen en de time-to-market te verkorten terwijl de productiviteit van ontwikkelaars wordt verhoogd.

WeTransfer

Bedrijfssoftware om bestanden te delen

WeTransfer is een bedrijf dat het gemakkelijk maakt om grote bestanden te verzenden.

Vroeger - aldus opa - was het niet gemakkelijk om grote bestanden naar iemand te mailen. Boven de 25 MB moest je een bestand al snel uploaden via een website als Rapidshare, om die link dan in een mailtje te versturen. En zo had je nog meer omslachtige methoden.

Met WeTransfer is dat allemaal verleden tijd. Eenvoud lijkt bij de verzenddienst sowieso hoog in het vaandel te staan gezien het design. Het enige constante op de website is het vakje waarin je je bestand kan selecteren en het e-mail adres van de ontvanger kan intypen. Op de achterkant krijgen merken de kans om op een smaakvolle manier reclame te maken of een verhaal te vertellen. 

https://www.youtube.com/watch?v=WnKu88kQH3w

Hoort jouw bedrijfssoftware eigenlijk ook thuis in deze lijst, maar staat hij er niet bij? Dat kan natuurlijk niet. Stuur mij vooral een mail met alle informatie over jouw software en de subject line: “T.A.V. Luuk: Toevoegen bedrijfssoftware tool lijst” naar team@trengo.com.

[hubspot portal="7219685" id="7288ccfb-c2a5-49ea-9349-66aa3be05b95" type="form"]

Let's meet

Grow your business with loyalty. Bring all of your customer contact into one, single platform to unlock delight at every step of the way.
Plan a demo