WhatsApp zakelijk voor meerdere gebruikers

WhatsApp meerdere gebruikers

Als je gebruik wilt maken van WhatsApp zakelijk voor meerdere gebruikers, is dit mogelijk door je WhatsApp Business nummer met Trengo te koppelen. Je nummer wordt dan geregistreerd bij WhatsApp en gekoppeld via de officiële WhatsApp Business API partners.

Het voordeel van WhatsApp inzetten voor meerdere gebruikers binnen je bedrijf is dat meerdere klanten tegelijk te woord gestaan kunnen worden. Dit zorgt voor een snellere reactie en resulteert in een hogere klanttevredenheid bij de klant.  

Trengo maakt het mogelijk om je WhatsApp nummer te koppelen aan een gedeelde team inbox.

Alle WhatsApp berichten zullen binnenkomen in de gedeelde Trengo team inbox. Vanuit deze inbox kun je gemakkelijk samenwerken met collega’s. De berichten die binnenkomen, kunnen toegewezen worden aan één van je collega’s.

WhatsApp Business gedeelde inbox

Het voordeel hiervan is dat je niet voor iedere gebruiker een apart nummer hoeft af te sluiten, maar gewoon een algemeen nummer kunt gebruiken. Dit bespaart kosten en is duidelijker voor de klant.

Het is mogelijk om de team inbox van Trengo te gebruiken op verschillende apparaten. Trengo draait namelijk volledig in de cloud. Iedere gebruiker heeft een persoonlijk account. Er kan ingelogd worden via de browser, maar ook via de beschikbare applicaties voor iPhone & Android toestellen. 

Moet je kiezen voor de WhatsApp Business App of API?

Whatsapp business api

Het is helaas niet mogelijk om de gratis WhatsApp Business applicatie voor op de telefoon in te zetten voor meerdere gebruikers. Dit is alleen mogelijk via de officiële WhatsApp Business API waarmee Trengo integreert via verschillende officiële WhatsApp API partners. Maak je geen zorgen, wij ondersteunen het hele process om je binnen no-time live via de officiële WhatsApp Business API te hebben.

Probeer Trengo gratis uit 🚀

Begin je gratis trial

Meer dan 20.000 bedrijven gingen je voor.

Lees ook:

Over Trengo

Trengo bied bedrijven een innovatieve team-inbox waarmee klanten via communicatie(kanalen) kunnen communiceren met hun klanten via één overzichtelijke inbox.

Innovatie voor bedrijven in communicatie


Laat ons je bedrijf innoveren