Cookie Preferences
close
Product
Reading time icon
10
min read
September 18, 2017
Sep 18, 2017

De mobiele app is een feit

Patrick Meutzner
Written by
Patrick

Trengo maakt het als eerste Nederlandse start-up mogelijk om berichten die binnenkomen op het Trengo-account, te kunnen beantwoorden via een app voor iOS en Android! Ontvang push-notificaties van inkomende berichten of start eenvoudig een nieuw gesprek met een klant.

Wij hebben van veel klanten vernomen dat een mobiele app een zeer gewenste uitbreiding zou zijn voor het Trengo-assortiment van diensten en producten. De ontwikkeling van een mobiele app was daarom ook een logische keuze. Wij willen onze producten zo gebruiksvriendelijk en toegankelijk mogelijk maken, of u nou op kantoor zit of onderweg bent.

Hard werken wordt beloond

Wij zijn een aantal maanden hard bezig geweest met het ontwerpen en ontwikkelen van de Trengo-app en kunnen nu met trots zeggen dat hij gratis beschikbaar is voor klanten! Het ging niet allemaal vanzelf, wij kwamen verschillende technische problemen tegen die wij gelukkig al snel opgelost hadden.

Geschikt voor iOS en Android telefoons

De app is getest en ontwikkeld voor iOS- en Android-toestellen. Beide apps zijn vanaf dit moment gratis te downloaden in de App Store (iOS) en Playstore (Android). De app werkt exact hetzelfde als u van onze applicatie gewend bent, alleen is nu alles verpakt in een heuse mobiele app! De gebruiksvriendelijkheid van de app ten opzichte van de mobielvriendelijke website is flink verbeterd. Vergeet daarom de mobielvriendelijke website, vanaf nu hoeft u alleen nog maar de mobiele Trengo-app te gebruiken die het mogelijk maakt om realtime push-notificaties te ontvangen. Zo mist u echt helemaal niks meer!

Download Trengo in de Play Store!

Verwijs eenvoudig gesprekken door naar collega's

Bent u de eerste die een nieuw bericht ziet binnenkomen maar toch even te druk om het gesprek te beantwoorden? Dan kunt u het bericht nog steeds gemakkelijk doorverwijzen naar een collega via de app, dit blijft gewoon mogelijk!

Hoe te gebruiken?

De Trengo-app is verkrijgbaar op iOS-apparaten via de App Store en op Android-apparaten via de Google Playstore. De app is geheel gratis voor gebruik, log simpelweg in met dezelfde (account)gegevens als voor de webapplicatie. Controleer gelijk even onder “Instellingen” of de optie voor de push-notificaties aanstaat.

Patrick Meutzner
Written by
Patrick
Co-owner

Table of Contents