Cookie Preferences
close
Articles Related to News
Reading time icon
10
min read
May 18, 2019
May 18, 2019

Een Trengo-dag van Treasure - Dankzij haar zijn al onze socials up-to-date!

Tamara Berner
Written by
Tamara

Mijn naam is Treasure Arokere, en ik ben de Marketing & Communicatie stagiaire van Trengo. Een onderdeel van mijn opleiding Marketing & Communicatie bij het MBO Amersfoort! Tijdens mijn studie heb ik vooral veel theorie gehad, waardoor ik enorm uitkeek naar de praktijk. Tijdens deze stage hoop ik vooral te ervaren hoe het er in het dagelijks leven van een Marketing Medewerkster aan toe gaat!     

Van alles op de hoogte

Dagelijks schrijf ik voor onze sociale media pakkende tekstjes en zoek ik hierbij een leuk kiekje om online te plaatsen. Ook zorg ik er voor dat ik goed op de hoogte ben van de ontwikkelingen in de markt. Om dit goed te kunnen doen, behoort het voeren van een marktonderzoek tot een van mijn bezigheden. Zo hoop ik niet alleen meer te weten over de wensen van onze klanten, maar leer ik ook de industrie beter kennen. Genoeg te doen dus! Zeker als je beseft dat er op dit moment nog een aantal projecten in ontwikkeling zijn die binnenkort live zullen gaan! Maar daarover hoor je later meer.. 

Zorg er dus voor dat je onze social media goed in de gaten houdt! Volg ons op: FacebookTwitter en Instagram: TrengoHQ!

Een gezellige en uitdagende stage plek

Ons team bestaat uit jonge, frisse en ondernemende mensen. Dit maakt dat je je al snel thuis voelt bij ons op kantoor. Bovendien zorgen de vele verschillende werkzaamheden die ik mag uitvoeren ervoor dat geen dag hetzelfde is! Er valt bij Trengo dus genoeg te leren als stagiair!  Het is fijn dat je altijd kunt rekenen op de ondersteuning van de anderen, maar ook de begeleiding en aansturing is erg prettig. Het voelt als een goed geolied team! 

Eén van mijn leerdoelen tijdens de stage was toch wel het versterken van mijn communicatieve vaardigheden. Door te oefenen met telefoongesprekken, chats en presentaties kan ik wel zeggen dat ik hier in ben gegroeid. Verder wilde ik graag meer leren over het inzetten van branding en offline marketing. Dit is tijdens mijn opleiding nog niet aan bod gekomen, maar ik zou me er graag eens in verdiepen.

Naast het feit dat ik als stagiaire bij Trengo werk, mag ik me ook inzetten als Hostess bij The Harbour Club. Hier verwelkom ik gasten, waarbij ik het belangrijk vindt dat ze een unieke belevenis hebben. Het liefst zie ik ze na afloop van een geluksmomentje met een grote glimlach de deur uitlopen.

In de toekomst

In november loopt mijn stage bij Trengo af en ga ik terug na school. Zodra ik mijn diploma als Medewerker Marketing heb behaald, ga ik als zelfstandig onderneemster het bedrijfsleven in. Zo hoop ik mijn opgedane kennis in te kunnen gaan zetten in de praktijk. Gezien mijn interesse in de beauty- en fashionwereld, lijkt het mij ontzettend gaaf om een eigen fashionlabel op te zetten. Een label dat bekend zal staan vanwege haar luxueuze uitstraling en hoge kwaliteit.

Tamara Berner
Written by
Tamara
Project Manager

Table of Contents