Cookie Preferences
close
Articles Related to Product
Reading time icon
10
min read
March 23, 2020
Mar 23, 2020

Help je klanten real-time met co-browsing

Luuk
Written by
Luuk
screensharing

Of je nu eigenaar bent van een webshop, digitale showroom of een ander platform waar consumenten online kunnen shoppen, het is niet altijd makkelijk om je klanten te helpen tijdens hun online winkelproces. Iemand helpen bij het uitkiezen van een passend product via de telefoon of webchat kan erg lastig en tijdrovend zijn. Met onze nieuwste feature, co-browsing, wordt dit probleem weggenomen. Alles waar de klant tegenaan loopt in zijn klantervaring kan worden opgelost door jouw team dat live kan meekijken en de controle kan overnemen.

Wat is co-browsing?

Co-browsing is een afkorting voor 'collaborative browsing', wat letterlijk 'samen browsen' betekent. Met co-browsen kunnen twee personen samenwerken in één browser, terwijl ze beiden vanaf een ander apparaat werken. Eén van de twee personen krijgt hierbij toegang tot de browser van de ander.

Co-browsing wordt vaak gebruikt op websites van bedrijven of digitale portals, zodat een bezoeker kan worden bijgestaan door een support medewerker. Dit is geweldig voor bedrijven die bijvoorbeeld producten verkopen via een webshop. Co-browsing maakt het gemakkelijk om te communiceren en te begrijpen waar de klant tegenaan loopt.

De voordelen van co-browsing

  • Supersnel en betrouwbaar
  • Geen browser extensie of app installatie nodig
  • Een veilige manier om te communiceren
  • Minder support via email en telefoon nodig
  • Hogere klanttevredenheid

Website chat integratie

Lever de beste klantervaring door klanten real-time te helpen met hun bestelling. Zo hoef je klanten nooit meer klik voor klik door het proces heen te begeleiden.

co-browsing

Zowel de klant als de klantenservice medewerker kan een co-browsing sessie aanvragen in de webchat. Als beiden dit hebben geaccepteerd, zal de medewerker toegang hebben tot het scherm van de klant en direct te hulp kunnen schieten.

Heb je nog meer controle nodig?

Wil je het proces nog vlotter laten verlopen? Dan kan de klant ook toestemming geven om de klantenservice medewerker de controle van zijn of haar scherm over te nemen. Zo kan de medewerker acties uitvoeren voor de klant, in plaats van alleen maar te coachen vanaf de zijlijn. Zo kun je de best mogelijke klantervaring aanbieden.

Co-browsing is vanaf nu beschikbaar in de Trengo website chat via Surfly.

Luuk
Written by
Luuk
Growth Marketeer & WhatsApp Business Expert

Table of Contents