Cookie Preferences
close
Product
Reading time icon
10
min read
November 20, 2020
Nov 20, 2020

5 Trengo integraties voor een efficiëntere workflow

Ivan Tsjarachtsans
Written by
Ivan
Trengo Integraties: Thumbnail

In een wereld die continu vraagt om je tijd en aandacht, is het belangrijk om je workflow zo efficiënt mogelijk te houden. Hierbij kunnen de integraties van Trengo goed van pas komen. Naast het feit dat de integraties verschillende soorten functionaliteiten toevoegen aan je inbox, zorgen ze er ook voor dat je werk zoveel mogelijk binnen de inbox blijft. Geen reden meer om heen-en-weer te slingeren tussen verschillende online tools.

Hier zijn vijf van onze sterkste integraties.

1. Zapier

Trengo integratie: Zapier

Zapier is een tool voor online automatisering. De tool zorgt ervoor dat repetitieve handelingen tussen verschillende software tools worden geautomatiseerd. Zonder dat je zelf hoef te coderen.

Zapiers integratie binnen Trengo is goed voor het automatiseren van je workflow en kan je meerdere uren per week besparen. Door het toe te voegen van deze zogenaamde ‘Zaps’ kun je Trengo connecten met meer dan 2000 verschillende applicaties. Wil je dat de interne notities die je binnen Trengo hebt gemaakt in Slack verschijnen? Geen probleem. Heb je een bericht binnen van een nieuw contact vanuit Hubspot en wil je deze automatisch toevoegen in Trengo? Done.

Dit waren maar een paar voorbeelden hoe Zapier jouw Trengo ervaring nog efficiënter kan maken.

2. Picqer

Trengo integratie: Picqer

Picqers visie geeft al weg waarom zij onderdeel zijn van deze lijst, ‘Making your warehouse as efficient as possible.’.

Picqers software zorgt ervoor dat de warehousing voor jouw webshop soepel loopt. Dit komt doordat de software een duidelijk overzicht geeft van je beschikbare voorraad.

Door Picqer te integreren met je Trengo account krijgt je klantenservice team snel en gemakkelijk toegang tot de voorraad, en kunnen ze klanten bijvoorbeeld snel vertellen of hun favoriete schoen nog in maatje 43 verkrijgbaar is.

3. Hubspot

Trengo integratie: Hubspot

Customer Relationship Management (CRM) wordt steeds belangrijker. Door de groei in beschikbare aanbieders, is het moeilijk om jezelf te onderscheiden van anderen. Hubspot is een van de bekendste CRM tools die er is.

Hubspot organiseert, volgt en turnt jouw leads om klanten. Het automatiseert meerdere taken die het salesteam liever niet doet. Met name: gegevens invoeren. Minder van dat en meer een focus op het sluiten van deals.

De Hubspot integratie met Trengo geeft je de mogelijkheid om de statussen van je deals te volgen maar het geeft je ook snelle toegang tot het uitgebreide klantoverzicht dat Hubspot aanbiedt, allemaal binnen Trengo.

4. Slack

Trengo integratie: Slack

Slack is een van de meest gebruikte communicatie tools voor teams wereldwijd. De mogelijkheid om verschillende kanalen te maken voor verschillende benodigdheden, gemakkelijk bestanden delen en het algeheel gemakkelijke gebruik zijn een paar redenen voor Slacks success.

Door Slack te integreren in Trengo krijg je de mogelijkheid om gesprekken die je voert met klanten, snel en gemakkelijk te kunnen delen met je collega’s. Zo kun je informatie die je nodig hebt even snel vragen aan je collega, zodat je je klant snel en met correcte informatie kan helpen.

Tip: Nu het even niet lukt om fysiek af te spreken, kun je de videocall functie in Slack gebruiken voor een coffee break met collega's.

5. Shopify

Trengo integratie: Shopify

Als je in de e-commerce industrie actief bent, is er een grote kans dat je de naam Shopify wel eens voorbij hebt zien komen. Hier is een goede reden voor: Shopify heeft zichzelf neergezet als één van de beste e-commerce software tool die er is. Dit komt door de toegankelijkheid die Shopify biedt voor mensen die een webshop hebben.

Shopify integreren met Trengo verhoogt de efficiëntie van de klantenservice. Dit is doordat de integratie in Trengo je team gemakkelijk toegang biedt tot de gegevens van bestellingen van je klant in de inbox. Dit betekent dat er minder tijd wordt besteed aan het wisselen van tabs en meer tijd wordt besteed aan het helpen van de klanten.

Trengo integreert met nog veel meer oplossingen, maar we hopen dat deze lijst je al aardig op weg kan helpen om efficiënter te werken.

Benieuwd naar onze volledige lijst met integraties? Deze kun je vinden op onze integratie pagina.

[embed_nl_signup]

Ivan Tsjarachtsans
Written by
Ivan

Table of Contents